Rommelmarktagenda - 37e Nostalgische rommelmarkt met antiekveiling

Rommelmarkten

Geef je spullen een tweede kans.

37e Nostalgische rommelmarkt met antiekveiling

Saturday 14 April 2012

|

Nostalgisch snuffelen voor het goede doel

Zaterdag 14 april en zondag 15 april aanstaande vindt in De Kloosterhof te Hoogerheide de traditionele rommelmarkt en veiling van stichting Herwonnen Levenskracht plaats. Een kleine 3000 mensen weten ieder  jaar de weg te vinden naar de nostalgische snuffelmarkt in het multifunctioneel centrum.  De grote groep enthousiaste vrijwilligers toveren het complex om tot een oneindige serie schatkamers.  Op zoek naar een ander inrichting van uw huis? De overvloed aan lectuur op de boekenmarkt is opmerkelijk. Maar ook kleding, elektronische apparaten en speelgoed  wordt in grote mate aangeboden.  Het is allemaal aanwezig en zal voor een vriendelijke prijs van de hand gaan.

De inzameling heeft ook dit jaar weer een grote diversiteit aan goederen binnen gebracht. Goederen die door de bevolking van Woensdrecht, en daar buiten, met een warm gebaar werden overhandigd.  De nieuwe loods aan de Grindweg te Woensdrecht puilde uit. En dit is mooi want de rommelmarkt van Herwonnen levenskracht is niet zomaar een markt. Meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers dragen hun steentje bij om zoveel mogelijkheid geld bijeen te brengen.  De gehele opbrengst gaat namelijk naar de activiteiten van Herwonnen Levenskracht waaronder ontspanningsmiddagen voor ouderen, verwendagen  en een vakantieweek voor mensen met een beperking.

Het zal bij binnenkomst de bezoeker opvallen dat het "thuis voelen" een grote rol speelt. Kinderen kunnen hun energie kwijt op een springkussen of laten zich meevoeren in de avonturen die in de kinderbioscoop vertoont worden. Maar wat dacht u van een loterij en de veiling op zondagmiddag?  Nostalgie met hoofdletters want om 14:00 uur zal de veilingmeester de afslag geven op veilingstuk nummer 1. Curiositeiten en antiek voeren de boventoon, maar ook onder andere het bijzondere speelgoed en gebruiksartikelen uit vervlogen tijden zal de interesse wekken. En dat alles wordt aangeboden op meer dan 3000m3 van het Multi Funtioneel Centrum

De vaste groep vrijwilligers worden ook dit jaar weer bijgestaan door lokale. Medewerkers van Stichting Samen Werken hebben hun best gedaan om  verschillende goederen uit te testen  en waar nodig onderhoud of reparaties uit te voeren.  Meerdere leerlingen geven tijdens de dagen een invulling aan hun maatschappelijke stage.

Ook de sponsoring vanuit de middenstand en bedrijven uit de gemeente Woensdrecht en omstreken is een fantastische steun in de rug.  De stichting is iedereen  hier heel dankbaar voor.

Op zaterdag en zondag  aanstaande opent  De Kloosterhof aan de Huijbergseweg  te Hoogerheide haar deuren om  11:00 uur . Entree € 2,50.

Voor meer informatie of contact wordt verwezen naar  de informatiestand tijdens de rommelmarktdagen  of  de website www.herwonnenlevenskracht.nl.

Prijs standplaats

€€ 2,50

Locatie

MFC De KLoosterhof
Huijbergseweg 3b
Hoogerheide, 4631GC
Nederland

Contactinformatie

St. Herwonnen Levenskracht West-Brabant

Website: Klik hier om de website te bezoeken

Gelijkaardige rommelmarkten